tiistai 2. heinäkuuta 2013

Tanssin taikaa

Kuten esittelytekstissäkin mainitsin, harrastan päälajinani tankotanssia. Tämän blogin olisi tarkoitus muun muassa toimia eräänlaisena treenipäiväkirjana ja ehkä sitä kautta auttaa myös treenimotivaation ylläpitämisessä. Sen lisäksi, että lavertelen kaikenlaista tankotreenailuun liittyvää, kirjoittelen ajoittain myös muusta treenaamisestani kuntosalilla. Toisinaan todennäköisesti eksyn aiheesta auttamatta jonnekin pöpelikköön.

Olen harrastanut tankotanssia jo kolmisen vuotta enemmän tai vähemmän aktiivisesti. Noin vuosi sitten Tampereelle perustettiin Pole Academy -niminen tankotanssikoulu, jossa aloin käydä aktiivisesti useampana päivänä viikossa. Tammikuusta alkaen olen myös itse pitänyt tunteja samassa paikassa.

Toistaiseksi minusta ei ole mitenkään valtaisasti treenikuvia, mutta tämä blogi toivottavasti auttaa minua myös seuraamaan edistystäni. Jota siis toivottavasti tapahtuu.

Tällä hetkellä minua vainoaa melkoisen sitkeä flunssa, joten mitään valtaisaa treenaamista en lähiaikoina ole harjoittanut. Lisäksi olen ollut kesälomalla sämpylätöistäni ja viettänyt tämän lomailuajan lähinnä rentoillen. Eilen pitämälläni maanantaitunnilla ajattelin pitää (ja pidinkin) aerobisemmat alkulämpät, jotka sisälsivät kaikelaista kirmailua ja hypähtelyä. Eipä siinä, eipä meinannut oman tukkoisen nenän läpi henki kulkea siinä tuoksinnassa. Oppilaat sentään selviytyivät paremmin.
Totesinkin, että eilinen maanantaitunti oli viikonlopun syntien puhdistamista varten, joten tarkoitus olikin saada kivulias tunti aikaan. Tunti piti sisällään maha- ja kainalopitoja, jotka kuulemma ajoivat asiansa kivuliaina. Tunnin jälkeen eräs oppilas totesikin, että tämä oli sitten tämmöinen kakkostason synninpäästö (kyseinen tunti oli tekniikka kakkonen).

Tänään aion kaikesta flunssailusta huolimatta mennä koreokrafiatunnille pitkästä aikaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti