tiistai 9. heinäkuuta 2013

Polttarit ja strippitunti

Lauantaina pidin elämäni ensimmäisen polttaritunnin. Jännitin jonkin verran, sillä tarkoituksena oli tehdä enemmän koreografiahenkistä opetusta kuin niinkään tekniikkatuntia. Koreografian suunnittelu minun kohdallani rajoittuu ainoastaan Pole Debuttiin tekemääni koreoon. Polttarikoreon ei kuitenkaan onneksi ollutkaan edes tarkoitus olla mitenkään pitkä, eikä edes kovin monimutkainen. Kaikki lutviutui hyvin ja tykkäsin kyllä senkin kaltaisesta opetushommasta.

Toistaiseksi tämä blogi ei ole saanut minua kauhean riehakkaasti lisäämään treenien määrää, mutta eilen sentään kävin pitkästä aikaa taas stripteasetunnilla. Pidän strippitunneista useammastakin syystä: tunnit ovat tanssillisia, liikehdintä naisellista (ja raskasta) sekä siellä saa käyttää omia silmäteriään, Pleasereita.


t
Ennen Pleasereiden hankkimista olin aivan varma, että ne ovat epämukavimmat kengät ikinä, mutta mitä vielä. Mukavampia korkokenkiä en ole ennen jalassani pitänyt! Kengillä tanssiminen lisää tuntiin mukavasti haastetta ja ainakin omasta mielestäni tekee siitä vielä astetta hikisempää puuhaa.

Todiste siitä, että kengät on jossain vaiheessa ollut jalassakin.

Mitä niihin venyttelyihin tulee, niin laiska olen kyllä edelleen ollut. Mutta tänään tarkoitus olisi mennä astangajoogaan, jossa vähän saa sitten vetkuloituakin. Lisäksi aion mennä pitkästä aikaa puolen tunnin fitball-tunnille.

2 kommenttia:

  1. Hahahahah luin eka tost viimisest kappaleest et "mitä viettelyihin tulee" no eipä se ois kovin kaukana ollu ku strippitunnist kyse :D <3

    VastaaPoista