maanantai 5. elokuuta 2013

Pienoisia takapakkeja

En ole pitkään aikaan kirjoitellut, sillä ei ole oikein ollut mitään kirjoitettavaa (melkoinen logiikka). Nilkkani nyrjähti muutaman viikkoa sitten ja on siitä asti ollut melkoisen kipeä. Kipeähän se on edelleen, mutta en oikein jaksaisi enää olla paikallaan sen kanssa. Töissä on pakko ollut käydä ja sillä tavalla, mutta treenaamiset on nyt ollut tauolla tästä johtuen. Mikä harmittaa, tietty. Mutta ehkä tästä vielä pian noustaan! Tarkoitus olisi jossain vaiheessa käydä ihan lääkärinkin juttusilla. Ehkä.

Tänään olin pitkästä aikaa tunnilla. Pole Academylla alkoi syyskausi tänään ja starttasin sen komeasti käymällä syyskauden ensimmäisellä tunnilla, koreotunnilla. Koreografia oli hyvin lattiapainotteinen ja möyrimme hyvin paljon maassa. Mutta voi että se oli kiva! Biisi oli todella rauhallinen ja tykkäsin - ehkä jollain sairaallakin tavalla - todella paljon siitä kaikesta möngerryksestä. Ja oi että olikin kiva taas ylipäätänsä liikkua! Huomenna aion vapaapäivän kunniaksi ja muuten vaan tiistain kunniaksi mennä aamusta venyttelytunnille sekä tankotekniikka 3 & 4:seen. Saa nähdä, mitä tauon aikana on tapahtunut. Toivottavasti jokin edes sujuu, ettei ala aivan totaalisesti vain ahdistaa ja ärsyttää. Ja seuraava toivomus luonnollisesti onkin, että nilkkani pysyisi kunnossa  - tai ainakaan ei pahenisi. Plus arvostaisin sitäkin, että se joskus ihan vaan vaikka paranisi ja voisin käyttää sitä normaalisti.

Herkkumutakakku töissä  jokunen aika sitten. Tämmöistä tämä elämä on nyt vähän ollut tämän jalan kanssa, yhtä herkuttelua. Että se siitä ruokavaliosta. Mutta on ollut pitelemättömän hankala noudattaa minkäänlaisia ohjenuoria ja suuntaviivoja silloin, kun suurimman osan ajasta vaan ärsyttää kaikenlainen liikkumattomuus ja kykenemättömyys mihinkään. Mutta kyllä se taas tästä!

1 kommentti: